BLOG

Slovenský výrobca EKO palív.

13. októbra 2020

Odporúčame slovenského výrobcu eko palív LES – zelená energia

Čítať viac

Krb alebo kachle?

04. marca 2019

Oheň v domácnosti má pre mnohých ľudí zvláštny význam. Nejde len o to, že ním dokážete vykúriť celú domácnosť, no najmä jeho atmosféra je niečo, na čom si mnohí ľudia zakladajú.

Čítať viac

Krb do nízkoenergetického domu

04. marca 2019

Nízkoenergetické domy sa v súčasnej dobe stávajú akýmsi štandardom bývania nielen vo svete, ale aj na Slovensku. Mať doma vlastný vykurovací systém, ktorý si budete môcť ovládať podľa seba je snom mnohých nielen mladých, ale aj starších ľudí.

Čítať viac

Kvalita komínov ZOP

04. marca 2019

Mať doma vlastný vykurovací systém v  podobe krbu alebo kachlí je snom mnohých ľudí. Oheň, ktorý prináša teplo domova a romantickú atmosféru však nie je len radosťou, ale aj určitou starosťou.

Čítať viac

Austroflamm, rakúska kvalita kachlí

21. januára 2019

Každý, kto sa chystá kupovať kachle či krb, by si mal pred konečnou voľbou čo-to naštudovať. Najmä úplní laici vo svete krbov nech rozhodne nepodcenia výber vysnívaného krbu alebo kachlí. Nie je to malá investícia, a preto sa istotne oplatí staviť v prvom rade na preverenú kvalitu.

Čítať viac

Termoelektrický ventilátor ku kachliam

21. januára 2019

Poznáme mnoho typov kúrenia, pričom každý si môže zvoliť ten pre neho najzaujímavejší. Bez ohľadu na to, aký spôsob kúrenia preferujete, zrejme sa zhodneme na tom, že pre každého je najdôležitejšie, aby bolo kúrenie čo možno najefektívnejšie.

Čítať viac

Kompletný systém pre krbárov SKAMOTEC

21. januára 2019

Ak stavba krbu, tak taká, na ktorú sa možno spoľahnúť. Nech je krb stabilný, odolný a spoľahlivo nám vydrží slúžiť dlhé roky. Ale podľa čoho si správne vybrať a neurobiť chybu? Ako aj pri iných výrobkoch, tak i pri voľbe systému pre krby je prioritou sústrediť sa na rokmi i skúsenosťami overenú kvalitu.

Čítať viac

Podpaľovač, dôležitá súčasť krbu

21. januára 2019

Oheň bol odpradávna súčasťou našich životov, ktoré nám spríjemňoval a zjednodušoval. Bez ohňa by nebolo tepla, ani svetla, ba ani vareného jedla. Našťastie, rokmi sa technika zapaľovania ohňa zjednodušila, a tak si dnes vieme vďaka obyčajným zápalkám a rozmanitým podpaľovačom vyčarovať teplo domova doslova na počkanie.

Čítať viac

KRB VPLÝVA AJ NA VAŠE ZDRAVIE

21. januára 2019

Kto nežije v dome a na chatu tiež veľmi často nezavíta, zrejme nemá celkom predstavu o tom, ako sa v takomto obydlí vytápa v zimnom období. Nakoľko tu nefunguje centrálne bytové kúrenie, všetko je iba v rukách majiteľa nehnuteľnosti. Žiadne pohodlné návraty do teplej obývačky, ani stabilná teplota.

Čítať viac

Je dobré mať doma krb alebo krbové kachle?

21. januára 2019

Hoci už ani v domoch nežijeme tak, ako sa žilo kedysi – bez elektriny a ďalších výdobytkov modernej doby, stále má bývanie v rodinnom dome svoje špecifiká. Z tých však možno vyťažiť maximum a aj zdanlivé negatíva hravo premeniť na absolútne pozitívum.

Čítať viac

Partneri