BLOG

NEPODCEŇUJTE KVALITU KOMÍNA

21. januára 2019

Ako vyzerá moderný komín? Zložitá otázka. Pri pohľade na komíny naokolo totiž nie je na prvý pohľad vôbec zrejmé, v čom sa líšia komíny na novostavbách od tých starších. Je to však len prvotný dojem, po dôslednejšej analýze totiž ľahko prídeme na to, že  novopostavené komíny majú omnoho zložitejšiu konštrukciu, ktorá zodpovedá súčasným štandardom.

Čítať viac

Prírodné teplo v nízkoenergetickom dome

21. januára 2019

Bývať v nádhernom, priestrannom dome, kto by po tom netúžil? Áno, predstavy sú to krásne a je ľahké sa nimi „nakaziť“, ale realita už taká ružová nie je. Obzvlášť, keď si rozrátame, koľko bývanie v takom dome zhltne peňazí a času. Veru, upratovanie a vytápanie domu azda ani nemá konca…

Čítať viac

Som pripravený na vykurovaciu sezónu?

03. januára 2019

S jeseňou a chladným počasím prichádza každý rok nová vykurovacia sezóna, vďaka ktorej si doma dokážeme vykúzliť naozajstné teplo domova. Kúriť sa dá rôznymi spôsobmi, no teplo z rodinného krbu asi nič na svete  nenahradí. Samozrejme, nie každý má možnosť takto sa doma zahriať a to najmä ľudia, ktorí žijú v bytoch.

Čítať viac

Austroflamm, rakúska kvalita kachlí

03. januára 2019

Chystáte sa v blízkej dobe kupovať krb alebo kachle a vôbec nič o nich zatiaľ neviete? Kúpa takéhoto vykurovacie zariadenia nie je malá investícia a preto je dôležité dbať najmä na kvalitu. Väčšina rakúskych výrobkov sa môže pýšiť výbornou kvalitou, pričom sem zaradujeme aj značku Austroflamm.

Čítať viac

Teplo vášho domova počas mrazov s krbom Austrfolamm

03. januára 2019

Krby patrili už v minulosti k obľúbeným vykurovacím zariadeniami a dnes to nie je inak. Kozuby si nachádzajú svoje miesta nielen v tradičných či starších domoch, ale aj v moderných interiéroch.Tomuto stavu sa ani nečudujeme, prirodzený oheň a pohľad na praskajúce drevo nedokáže nahradiť elektrické kúrenie a ani žiadny iný spôsob udržiavania tepla.

Čítať viac

Staviame teplo vášho domova

03. januára 2019

Zapáliť počas zimy oheň vo vlastnom krbe je túžbou mnohých ľudí. Oddávať sa po večeroch romantike a oddychu v prítomnosti kozubu je lákavé nielen pre staršie, ale aj mladšie generácie . Je preto úplne normálne, že krby, kachle a pece sú súčasťou nielen tradičných starších, ale ja moderných domov postavených len nedávno.

Čítať viac

KRB JE SRDCE VÁŠHO DOMU

03. januára 2019

V dnešnej dobe je veľmi ťažké nájsť rodinný dom, ktorý by nemal vlastné vykurovanie. Hoci teplo domova dokážeme vyrobiť  rôznymi spôsobmi, práve krb je tým pravým srdcom každého domu. Večerné zohrievanie sa pri ohni neobľubujú len mladé zamilované páry, ale aj staršie generácie či deti.

Čítať viac

Kvalita kachlí je veľmi dôležitá

03. januára 2019

Kachle sú dnes súčasťou mnohých domácností, ktoré nechcú byť závislé na vykurovaní externými dodávateľmi tepla. Ponuka týchto zariadení je v dnešnej dobe naozaj pestrá a môžeme povedať, že sa neustále zväčšuje. Aj to je dôvod, prečo je výber a rozhodovanie o nákupe tohto vykurovacieho systému stále zložitejšou záležitosťou, pri ktorej by si mali dať zákazníci poradiť.

Čítať viac

KRBY A KACHLE, ZDROJ TEPLA V NIZKOENERGETICKOM DOME

03. januára 2019

V dnešnej modernej dobe sa už nestavajú len klasické domy, ale aj tie nízkoenergetické. Čoraz viac ľudí vsádza na tento typ domu, ktorý už z názvu hovorí o tom, že ľudia v ňom spotrebujú menej energií a tým pádom za ne aj menej zaplatia.

Čítať viac

Ako správne čistiť kachle alebo krby

03. januára 2019

S príchodom jesene sa v mnohých domácnostiach začína vykurovacia sezóna, ktorá trvá niekoľko mesiacov. Ľudia v bytoch nemajú s kúrením žiadne starosti, no pri živote v rodinnom dome to je o niečom inom. Keďže pohľad na rozpálený krb je niečo, čoho sa mnohí nedokážu za žiadnych okolností vzdať, zaobstarajú si krb alebo kachle aj so všetkými starosťami, ktoré prinášajú.

Čítať viac

Partneri