BLOG

Krbové kachle na pevné palivo vyhrejú interiér bez ohľadu na dodávky elektriny a plynu

26. októbra 2018

Praskajúci oheň v krbe má neopísateľné čaro. Jedinečným spôsobom dotvára útulnú atmosféru, najmä v chladnom zimnom počasí, ktoré je už mimochodom v nedohľadne. Nezáleží na tom, či bývate v dome alebo na chalupe, krbové kachle sú skvelým doplnkom, vďaka ktorému budete mať úsmev na tvári zakaždým, ako prídete z práce domov.

Čítať viac

Krbové kachle, stále s dokonalejším spaľovaním a vyššou účinnosťou

26. októbra 2018

Ak sa chystáte zakúpiť vytúžené krbové kachle, dajte si maximálny pozor pri ich výbere. Existuje totiž množstvo rôznych druhov kachlí, ktoré sa odlišujú najmä výkonom, materiálom či technológiou spaľovania. Je samozrejme na vás, ktorému materiálu dáte prednosť vy, keďže všetko má svoje „pre“ a „proti“.

Čítať viac

Kvalitné krby za najlepšie ceny – ZOP plus

26. októbra 2018

Rozhodli ste sa pre kúpu krbu, resp. krbových kachlí? Chcete si splniť celoživotný sen o vysnívanej domácnosti s krbom? A ako si vybrať produkt, ktorý bude spĺňať všetky vaše požiadavky? V prvom rade by ste si mali odpoveď na otázku, či chcete krb využívať len občas pri posedení s rodinou alebo priateľmi, prípadne denne ako hlavný zdroj vykurovania, čím mimochodom môžete ročne ušetriť nemalé náklady za energie.

Čítať viac

Vykurovanie tuhým palivom sa stáva čoraz obľúbenejším spôsobom, ako zabezpečiť tepelnú pohodu

26. októbra 2018

Základnou cestou k úspechu v oblasti vykurovania je nevoliť krbové kachle či krbovú vložku so zbytočne veľkým výkonom, ktorý nezodpovedá tepelným stratám vykurovaných priestorov. Totiž, takéto kachle budeme nútení po dosiahnutí požadovanej teploty vypnúť, teda zabrániť prívodu spaľovacieho vzduchu.

Čítať viac

Plánujete krb a neviete, ako začať alebo aký si vybrať? Inšpirujte sa!

26. októbra 2018

V súčasnosti je na našom trhu dostatočne veľký výber krbových kachlí rôznych dizajnových prevedení, typu, ale i výkonu, ktorý má pochopiteľne pre krb ako taký mimoriadne dôležitý význam. Ich vzhľad je samozrejme tiež podstatný, veď kto by chcel krb, ktorý by žiadnym spôsobom neladil s celkovým interiérom domu, no nie?

Čítať viac

Zima sa blíži – akú údržbu krbu treba spraviť pred sezónou?

26. októbra 2018

Aj vy sa už tešíte na ten moment, keď budete môcť rozpáliť svoj krb a užiť si spoločné chvíle s rodinou pri teple „kozuba“? Možno vás potešíme, no sychravejšie počasie je v nedohľadne, a práve preto treba myslieť na údržbu krbu, kým nebude neskoro!

Čítať viac

Prečo vykurovať tuhým palivom?

26. októbra 2018

Vykurovanie domácnosti patrí medzi významne položky rodinných rozpočtov, a práve preto sa mnohé rodiny snažia nájsť čo najvhodnejšie riešenie v podobe zdroja vykurovania, ktoré bude cenovo dostupné. Ak hľadáte praktické riešenie, ktoré nenaruší váš rozpočet, v tom prípade siahnite po tuhom palive, ktoré si obľúbite okamžite.

Čítať viac

Vykurovanie drevom patrí k finančne najlacnejšiemu riešeniu

26. októbra 2018

Drevo posledné roky zažíva akýsi „boom“, a to predovšetkým v oblasti stavebníctva. Veď nie nadarmo patrí medzi najobľúbenejší a cenovo dostupný zdroj vykurovania. Pochopiteľne, drevo má svoje významné opodstatnenie aj v interiérovom dizajne, a to najmä v kombinácií s modernými typmi materiálov.

Čítať viac

Ušetrite na vykurovaní správnym spôsobom spaľovania

26. októbra 2018

Ak ste práve vo fáze, kedy sa rozhodujete o tom, ktorý spôsob vykurovania bude pre vás a vašu domácnosť najefektívnejší a najekonomickejší, treba zvážiť niekoľko zásadných faktorov. V podstate dva: vstupná investícia do konkrétneho zariadenia, ktoré bude vykurovať a následne náklady, ktoré vynaložíte na prevádzku.

Čítať viac

Teplovodné vykurovanie vo vašom dome pomocou teplovodných kachieľ

10. septembra 2018

Každého z nás láka mať v obývačke vykurovanie s fascinujúcim pohľadom na praskajúci oheň. Jednou z možností sú práve teplovodné kachle, ktoré sú nielen nápadité, no okrem toho dokážu znížiť ročné náklady vynaložené za vykurovanie.

Čítať viac

Partneri