BLOG

Ako vybrať záhradný gril?

17. apríla 2018

Aj vy ste milovníkom grilovačiek? Milujete opekané mäsko, grilovanú zeleninku a posedenie s priateľmi v teplé letné večery? V tomto prípade je najideálnejší čas siahnuť po záhradnom grile! Viete, ako vôbec takýto gril vybrať?

Čítať viac

Varte zdravo na záhradnom grile

17. apríla 2018

Záhradné grily sú v súčasnosti mimoriadne obľúbené a niet sa čomu čudovať. Ľudia uprednostňujú grilovanie mäsa, syrov či zeleniny z dôvodu jednoduchej prípravy, ale i kvôli samotnej atmosfére. Veď čo je lepšie, ako si pripraviť v lete záhradnú párty v kruhu tých najbližších, a to pri chutnom jedle?

Čítať viac

Základom záhradnej párty je pizza pec pre váš záhradný krb

17. apríla 2018

Aj vy si radi pochutnávate na grilovaných špecialitách? V tom prípade potrebujete krb, prípadne gril, ktorý je určený nielen na grilovanie, ale tiež poriadnu letnú párty, ktorá je skvelou príležitosťou na otuženie vzťahov s vašimi blízkymi.

Čítať viac

Vyberme si správny komínový systém

17. apríla 2018

Rozhodujete sa pre stavbu komína? Hľadáte komín, ktorý by bol jednoduchý na montáž, no zároveň kvalitný a cenovo prijateľný? Na čo by ste nemali pri výbere zabudnúť? Ide predovšetkým o maximálnu funkčnosť, bezpečnosť i dlhú životnosť, keďže práve tieto faktory sú pri výbere komína kľúčové.

Čítať viac

Môžem vymeniť komín na starom dome?

17. apríla 2018

Pamätáte si na tie časy, kedy boli komíny postavené z tehiel a mali podobu kamennej alebo tehlovej šachty? Našťastie, dnes je tomuto už koniec, keďže sa do popredia dostávajú čoraz viac sofistikované stavebné systémy. Tie tvorí vrstva tepelnej izolácie a vnútorné vložky, ktoré sú vyrobené z odolnej a silnej keramiky.

Čítať viac

Vytvorte na svojej záhrade zázemie na vašu párty

17. apríla 2018

Ani vy sa už neviete dočkať tzv. „záhradných dýchankov“, kedy si budete môcť vychutnať grilované mäsko v kruhu vašich priateľov? Hovädzie, kuracie či bravčové mäsko v kombinácií s grilovanou zeleninou je niečo, čo neodmietne nikto!

Čítať viac

Komínový systém v najlepšom pomere cena a kvalita od nemeckého výrobcu PLEWA

17. apríla 2018

Asi nie je žiadnym tajomstvom, že komín, ako podstatná časť každého domu, musí byť kvalitný a predovšetkým v perfektnom stave. Práve komín sa stará o odvádzanie nebezpečných látok z domu, ktoré dokážu spôsobiť otravu, dokonca v extrémnych prípadoch aj požiar.

Čítať viac

Tešíte sa na letné grilovačky? Ktorý je ten správny záhradný krb?

17. apríla 2018

Teplé jarné počasie je pomaly, ale isto v plnom prúde, a s tým nepochybne súvisia pikniky pod holým nebom, ba dokonca grilovačky v kruhu tých najbližších. Veď uznajte sami, že nie je nič lepšie, ako si užiť príjemný teplý večer s priateľmi či rodinou, a to pri šťavnatom mäsku, poháriku obľúbeného vínka a pochopiteľne, v dobrej nálade.

Čítať viac

Novinky z Jedlińska

10. júla 2017

Prinášame vám aktuálne novinky od nášho najväčšieho dodávateľa - spoločnosti KRATKI

Čítať viac

SILATERM 3G - kompletný systém pre stavbu krbov a kachlí

28. júna 2017

Nepremeškajte kachliarske novinky od SILATERM-u!

Čítať viac

Partneri