Pizza ako z talianskej reštaurácie?

Pizza ako z talianskej reštaurácie?

Vychutnajte si pravú taliansku pizzu v pohodlí domova! Takto to uvádza renomovaný nemecký výrobca vo svojich propagačných materiáloch, a preto sme sa rozhodli vyskúšať „vo vlastnom ohnisku“ túto novinku na trhu. V nasledovných riadkoch Vám prinášame naše dojmy.

9 dielna súprava „Pizza set“

Celý set sa skladá z 9 dielov, obsahom balenia sú oceľový nosný podstavec vrátane 4 nožičiek, oceľová nosná doska pre šamotový kameň, šamotový kameň, lopata na pizzu, oceľový držiak nosnej dosky s dvomi drevenými rúčkami, oceľový škrabák s drevenou rúčkou, obracač jedla, rošt na grilovanie a DVD s návodom na použitie vrátane tipy a triky.


Montáž

„Pizza set“ prispôsobíte na Vašu domácu pec, krb či kachle jediným pootočením ruky. Pomocou patentovanej funkcie nastavenia setu je to celkom jednoduché. Nožičky upevnite do podstavca, prispôsobte výšku a šírku podľa ohniska. Podstavec musí stáť rovno a bezpečne. Celok zafixujte. Podstavec pohodlne vložte pomocou oceľového držiaka do ohniska. „Pizza set“ sa hodí takmer do každého ohniska, krbu či kachieľ na drevo. Ohnisko by malo mať šírku a hĺbku viac ako 27 cm a vyššie ako 25 cm. Tip: postavte „Pizza set“ trošku bokom od pahreby tak, aby ste pri pečení mohli rozdúchať pár žeravých uhlíkov na okraji pece. Vložte špeciálny šamotový kameň na podstavec a „Pizza set“ je pripravený na používanie. Celkovo nám montáž trvala asi 10 minút a jediné náradie, ktoré budete potrebovať je vidlicový kľúč. Montáž preto hravo zvládne každý.


Používanie

Pre otestovanie setu sme zvolili náhodne vybraný recept na tradičnú pizzu. S dodávanou lopatou na pizzu pracujete tak, ako profesionálny kuchár pizze. Špeciálny tvar nosnej dosky zabráni tomu, aby Vám pizza pri otáčaní, vyberaní a vkladaní nespadla zo šamotového kameňa. Po rozhorení ohniska a vložení pizze na šamotový kameň sa môžete pozerať, ako rýchlo sa spodok pizze dvíha a syr sa jemne topí. Je to vďaka horúcemu šamotovému kameňu, ktorý sa stará o ideálne a rovnomerné rozloženie tepla. Za 3-4 min. je pizza hotová a chutná ako „originálna“. Ale to zďaleka nie je všetko, čo „Pizza set“ dokáže. Ďalšie možnosti sa ponúkajú s dodaným rozsiahlym príslušenstvom, podaria sa klobásky, steaky a všetky grilované jedlá a to v každom ročnom období! Odteraz môžete rozmaznávať svojich blízkych špecialitami ako flambovaný koláč alebo originálny chlieb z pece na drevo. Ďalšie tipy a triky nájdete aj na DVD, ktoré je súčasťou balenia.


Záver

Jednoduchá montáž, univerzálne použitie, ľahká údržba a skladovateľnosť, dostupná cena. Všetky tieto atribúty „Pizza set“ spĺňa a pizza pripravená s touto novinkou bola naozaj chutná. Z týchto dôvodov udeľujeme tomuto produktu 10 kúskov chutnej pizze z 10.


S novým „Pizza setom“ sa Váš domov stane príjemnou „reštauráciou“ pre celú rodinu a vašich najlepších priateľov a tiež sa hodí ako darček pre Vašich blízkych, ktorý v sebe spája praktickosť originalitu. Pre ďalšie informácie si stiahnite leták kliknutím na tento odkaz alebo kontaktujte odborných predajcov nášho tímu použitím kontaktného formulára, ktorí ochotne zodpovedajú všetky Vaše otázky. Prajeme Vám príjemne chutné zážitky s jedinečným „Pizza setom“!


Partneri