Chcem krb do bytu. Čo by som mal pred tým vedieť?

Chcem krb do bytu. Čo by som mal pred tým vedieť?

Biokrby, ktoré sú súčasným trendom, majú s ohľadom na vykurovanie množstvo úžasných vlastností, ktoré si okamžite zamilujete aj vy. V prvom rade nie sú závislé na prívode elektrického prúdu ani plynu, čiže ročne môžete ušetriť niekoľko percent za výdavky na energie.

V prvom rade nie sú závislé na prívode elektrického prúdu ani plynu, čiže ročne môžete ušetriť niekoľko percent za výdavky na energie. Avšak je nutné myslieť aj na to, že sa používajú ako vedľajší zdroj tepla, čo je samozrejme už individuálna záležitosť, ktorá závisí od konkrétneho typu krbu. Aké výhody ponúkajú krby? Aj vy plánujete zakúpiť krb a umiestniť ho do bytu?

Vkusný doplnok, ktorý navodí pravú domácu atmosféru

Výhod biokrbov je skutočne mnoho a niet sa čomu čudovať. Elektrické krby je možné zakúpiť rôznych veľkostí a variácií, a práve preto si na svoje prídu i náročnejší zákazníci. Tie menšie môžete umiestniť na stôl či zabudovať do steny. Svoje miesto si pokojne nájdu aj vo voľnom priestore ako vkusný dizajnový doplnok, ktorý navodí tú pravú domácu atmosféru. Oheň je vďaka preskleniu vidieť skutočne zo všetkých strán, vďaka čomu sa môže stať najdominantnejším prvkom domácnosti. Dokonca, biokrby je možné umiestniť nielen do domu, ale pokojne aj kancelárií, reštaurácií či iných objektov.

Aký materiál mám zvoliť?

Vybrať si môžete biokrby vyrobené z kovu, ocele či žiaruvzdorného skla. Pokiaľ si zakladáte na prvotriednej bezpečnosti, môžete siahnuť po dvojplášťovom krbe, ktorý sa vyznačuje výbornou izoláciou. Romantické detaily či minimalistický štýl – je len na vás a vašich preferenciách, akému typu krbu dáte prednosť vy. Obdĺžnikový či štvorcový tvar môže navodiť nadčasový dizajn, vďaka čomu bude vaša domácnosť ideálnym útočiskom po celom dni. A aké sú ďalšie prednosti biokrbov?

  • Nenáročná údržba,
  • Jednoduchá montáž,
  • Neprehliadnuteľný doplnok,
  • Nevyžaduje komín, a práve preto je vhodnou voľbou do bytov.

Partneri